קטגוריית שלטים למטבחים כוללת שילוט ייעודי למטבחים מוסדיים, תעשייתיים וחינוכיים – לצורך שמירה על היגיינה, בטיחות וסדר עבודה. בין הסוגים: שלטי חובה לשטיפת ידיים, שלטי אזהרה ממכשירים חמים או רטובים, הכוונה למדורי בשר, ירקות, חלב, אפייה ועוד, סימון מקררים ומקפיאים, וכן שלטים כלליים לתפעול נכון ובטיחות מזון. השלטים עומדים בדרישות משרד הבריאות ומותאמים לסביבת מטבח לחה, חמה ודינמית – עם אפשרות לשילוט תלת־לשוני, סמלים גרפיים והזמנה בהתאמה אישית.
שלט - חדר תוצ"ג - טמפרטורת מינוס 18 מעלות צלזיוס - אין להכניס מוצרים אחרים משום סוג - עברית אנגלית
שלט - טמפרטורת פיסטור מינימלית 80 מעלות צלזיוס - זמן השהייה 15 שניות
שלט - מתקן הרמת חומרים בלבד - חל איסור להרים אנשים