קטגוריית שלטים למטבחים כוללת שילוט ייעודי למטבחים מוסדיים, תעשייתיים וחינוכיים – לצורך שמירה על היגיינה, בטיחות וסדר עבודה. בין הסוגים: שלטי חובה לשטיפת ידיים, שלטי אזהרה ממכשירים חמים או רטובים, הכוונה למדורי בשר, ירקות, חלב, אפייה ועוד, סימון מקררים ומקפיאים, וכן שלטים כלליים לתפעול נכון ובטיחות מזון. השלטים עומדים בדרישות משרד הבריאות ומותאמים לסביבת מטבח לחה, חמה ודינמית – עם אפשרות לשילוט תלת־לשוני, סמלים גרפיים והזמנה בהתאמה אישית.
שלט - בכניסה למפעל חובה לשטוף ידיים עם סבון - יש לשטוף את הידיים למשך 20 שניות - עברית ורוסית
שלט - יש לשטוף ידיים במשך 20 שניות - עברית ורוסית
שלט - לאחר שימוש במתקני השירותים יש לשטוף ידיים לפי נוהל שטיפת ידיים למשך 20 שניות - עברית ורוסית
שלט - מערבלים ידניים - בסוף השימוש יש להחזיר למקום - עברית ורוסית