למיין מוצרים ע"פ:
שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים
שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח
שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות
שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים
שלט - הכניסה לאולמות הייצור רק למורשים, אחרי שטיפת וחיטוי ידיים
שלט - מחסן חומרי גלם מספר 1
שלט - מחסן חומרי גלם מספר 2
שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות - אנגלית
שלט - חיטוי ידיים - 3 שפות
שלט - חומרי ניקיון - 3 שפות
שלט - שטיפת ידיים חובה - 3 שפות
שלט - שעות פעילות חדר אוכל עובדים
שלט - הכניסה לעובדים בלבד - עברית אנגלית
שלט - CAUTION - SLIPPERY AREA