שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - בגמר השימוש יש להקפיד לשים את היריעות בשקית
שלט - בגמר השימוש יש להקפיד לשים את היריעות בשקית - אדום
שלט - בזמן שימוש במכונת הקצפה, חובה להשתמש בציוד מגן אישי - עברית ורוסית
שלט - בזמן שקילת אבקות או הכנת נוזלים חובה להשתמש בציוד מגן אישי
שלט - בזמן שקילת אבקות או הכנת תמיסות יש חובה להשתמש בציוד מגן אישי