שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
מעמד - זהירות רצפה רטובה - 3 שפות - עברית אנגלית וערבית
שלט חובה בזמן שטיפת הרצפה,חדרי שרותים,וכן במקומות רטובים.
השימוש במעמד נפוץ מאוד בבניני מגורים,קניונים,מסעדות,חנויות,מפעלים,מוסדות, ובכל מקום ציבורי.
השלט קל (רק כ 700 גרם) נייד ,מתקפל בקלות ונח מאוד בזמן העבודה.
מידות המעמד : גובה כ 58 ס"מ בסיס המעמד כ 30 ס"מ ובראש 20 ס"מ.
כיתוב בשפות : עברית, אנגלית וערבית
"זהירות רצפה רטובה"
ובנוסף איור תואם.
הכיתובים והאיורים משני הצדדים של המעמד.
ניתן להזמין מעמד עם כיתוב בהתאמה אישית.
שלט - סכנת החלקה - רצפה רטובה - ערבית, ערבית, רוסית ואנגלית