שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - כניסה לרצפת ייצור - שימוש בציוד מגן אישי - חלוק, כיסוי ראש,חיטוי, כיסוי נעליים וכפפות
שלט - זהירות פגיעה מכאנית - עברית, אנגלית וערבית
שלט - זהירות מסיבוב החגורה - עברית, אנגלית וערבית
שלט - אסור לעשן - עברית, אנגלית, ערבית, רוסית וסינית
שלט - החניה אסורה - אזור פריקה וטעינה - לא לחסום כניסה זו - דגם B
שלט - הנך נכנס לשטח תפעולי - הכניסה למורשים בלבד - עברית וערבית
שלט - הפעלת המכונה מותרת אך ורק לעובד שהוסמך לכך