שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - מקרר בהמות בתהליך - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקפיא בהמות בתהליך - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקפיא בהמות - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר בהמות מצוננות - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר תוצ"ג בהמות מצוננות - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקפיא בהמות בתהליך - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר בע"כ חו"ג - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר בעלי כנף בתהליך - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקפיא בעלי כנף - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר בעלי כנף מצונן - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - ציוד מגן אישי חובה - חלוק עבודה, משקפי מגן, כפפות וכיסוי ראש