קטגוריית שלטים למטבחים כוללת שילוט ייעודי למטבחים מוסדיים, תעשייתיים וחינוכיים – לצורך שמירה על היגיינה, בטיחות וסדר עבודה. בין הסוגים: שלטי חובה לשטיפת ידיים, שלטי אזהרה ממכשירים חמים או רטובים, הכוונה למדורי בשר, ירקות, חלב, אפייה ועוד, סימון מקררים ומקפיאים, וכן שלטים כלליים לתפעול נכון ובטיחות מזון. השלטים עומדים בדרישות משרד הבריאות ומותאמים לסביבת מטבח לחה, חמה ודינמית – עם אפשרות לשילוט תלת־לשוני, סמלים גרפיים והזמנה בהתאמה אישית.
שלט - מקרר הפשרת בעלי כנף - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר לפני אריזה - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר מצוננים מוכנים לאכילה - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות אחרי בישול - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות אחרי קילוף - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות בתהליך - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות לאחר פסטור - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות לפני פסטור - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר נקניקיות תוצ"ג - כולל טמפרטורה - עברית וערבית
שלט - מקרר תוצ"ג בהמות מצוננות - כולל טמפרטורה - עברית וערבית