למיין מוצרים ע"פ:
שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים
שלט - חדר הפשרה בשר 4 מעלות
שלט - חדר טיפול תרמי בשר ועוף
שלט - חדר קירור - גלם בשר / עוף - 4 מעלות צלזיוס
שלט - חדר קירור שוק פריז כולל טמפרטורת קירור
שלט - חדר שאריות ועצמות כולל טמפרטורת קירור
שלט - יש להקפיד על הפרדה מוחלטת : חלבי / פרווה / בשרי
שלט - מדור בשר - קרש חיתוך - סכין אדום בלבד !
שלט - מדור עיבוד והפשרת בשר
שלט - מדורים - עופות / בשר / דגים
שלט - מקפיא בשר - מינוס 18 מעלות צלזיוס
שלט - מקרר בשר - כולל טמפרטורה
שלט - מקרר בשר בקר בתהליך
שלט - מקרר בשר כולל מעלות קירור
שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים