שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - העבודה על המכונה באישור הצוות בלבד - יש להשתמש בכפפות בטיחות
שלט - אסור להכניס אוכל ושתיה לאזור המעבדה - עברית אנגלית
שלט - אסור להכניס למתחם אוכל ושתיה - עברית אנגלית
שלט - שטח פרטי הכניסה אסורה - אין חניה, אין מעבר והשלכת פסולת בשטח זה אסורה
שלט - הכניסה לזרים אסורה - עברית, אנגלית, תאילנדית, רוסית וערבית
שלט - בזמן שקילת אבקות או הכנת נוזלים חובה להשתמש בציוד מגן אישי
שלט - בזמן שקילת אבקות או הכנת תמיסות יש חובה להשתמש בציוד מגן אישי