חיפוש
תפריט Close

שלטים למפעלי מזון

שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.

 

למיין מוצרים ע"פ:

שלט - אסור לעשן - 5 שפות

שלט - אסור לעשן - 5 שפות

שלט - אסור לעשן - 5 שפות

₪39
מק''ט : 04019

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

₪23
מק''ט : 07660

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

₪23
מק''ט : 04654

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

₪23
מק''ט : 04665

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

₪23
מק''ט : 04664

שלט - הכניסה לאולם הייצור למורשים בלבד

שלט - הכניסה לאולם הייצור למורשים בלבד

שלט - הכניסה לאולם הייצור למורשים בלבד

₪23
מק''ט : 04667

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

₪39
מק''ט : 04666

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

₪39
מק''ט : 04663
סינון Close
קטגוריות