שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - חדר תוצ"ג - טמפרטורת 10 מעלות צלזיוס - אין להכניס מוצרים אחרים משום סוג - עברית אנגלית
שלט - חדר תוצ"ג - טמפרטורת מינוס 18 מעלות צלזיוס - אין להכניס מוצרים אחרים משום סוג - עברית אנגלית
שלט - טמפרטורת פיסטור מינימלית 80 מעלות צלזיוס - זמן השהייה 15 שניות
שלט - מתקן הרמת חומרים בלבד - חל איסור להרים אנשים