חיפוש
תפריט Close

שלטים למפעלי מזון

שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.

 

למיין מוצרים ע"פ:

שלט - חדר עובדים - הנחיות לעובדים

שלט - חדר עובדים - הנחיות לעובדים

שלט - חדר עובדים - הנחיות לעובדים

₪12
מק''ט : 04619

שלט - למשרד - חץ ימינה

שלט - למשרד - חץ ימינה

שלט - למשרד - חץ ימינה

₪26
מק''ט : 05152

שלט - למשרד - חץ שמאלה

שלט - למשרד - חץ שמאלה

שלט - למשרד - חץ שמאלה

₪26
מק''ט : 05151

שלט - למשרדים בקומה 1 מימין

שלט - למשרדים בקומה 1 מימין

שלט - למשרדים בקומה 1 מימין

₪26
מק''ט : 07784

שלט - למשרדים בקומה 1 משמאל

שלט - למשרדים בקומה 1 משמאל

שלט - למשרדים בקומה 1 משמאל

₪26
מק''ט : 07744

שלט - משרד

שלט - משרד

שלט - משרד

₪26
מק''ט : 04620

שלט - חדר שטיפת כלים

שלט - חדר שטיפת כלים

שלט - חדר שטיפת כלים

₪12
מק''ט : 04636

שלט - כיצד להשתמש נכון בתכשיר לחיטוי ידיים

שלט - כיצד להשתמש נכון בתכשיר לחיטוי ידיים

שלט - כיצד להשתמש נכון בתכשיר לחיטוי ידיים

₪26
מק''ט : 04638

שלט - כיצד שוטפים ידיים

שלט - כיצד שוטפים ידיים

שלט - כיצד שוטפים ידיים

₪26
מק''ט : 04637

שלט - מתי לשטוף ידיים

שלט - מתי לשטוף ידיים

שלט - מתי לשטוף ידיים

₪26
מק''ט : 04639

שלט - עמדת שטיפה וחיטוי ידיים - אדום

שלט - עמדת שטיפה וחיטוי ידיים - אדום

שלט - עמדת שטיפה וחיטוי ידיים - אדום

₪26
מק''ט : 04641
סינון Close
קטגוריות