שלטי בטיחות והכוונה למפעלי מזון – פתרון חיוני לעמידה בדרישות משרד הבריאות, תקנות HACCP ותקני ISO בתחום התעשייה והמזון.
הקטגוריה כוללת מגוון שלטים כמו שלטי חובה לעובדים, שלטי איסור, אזהרות אזוריות, שלטי הכוונה לאזורי ייצור, אריזה, קירור, ניקיון, פסול, ומעבדות.
השלטים מסייעים בסימון ברור של עמדות עבודה, אזורים סטריליים, אזורי ניקוי, תיעוד ותהליכים קריטיים למניעת זיהום צולב, ולחיזוק נהלי בקרת איכות במפעל.
ניתן לבחור שלטים מוכנים או להזמין שלטים בהתאמה אישית – כולל תרגום בשפות שונות, סמלים ברורים, עמידות לתנאי עבודה תעשייתיים, והטמעה קלה בסביבת המטבח או הייצור.
שלט - עובד יקר - חובה להשתמש בציוד מגן טרם כניסתך לעבודה
שלט - עובד יקר - חובה להקפיד שמעקה הבטיחות יהיה סגור
שלט - אזור רעש מזיק - ציוד מגן חובה - עברית וערבית
שלט - אזור נקי - הכניסה מותרת למורשים בלבד - חובת חיטוי ידיים, חלוק, כיסוי ראש, כיסוי נעליים וכפפות
שלט - הכניסה לחדר באמצעות : נעלי עבודה, חלוק עבודה ייעודי, נעילת ערדליים והרכבת משקפי מגן