חיפוש
תפריט Close

שלטים למטבחים

קטגוריית שלטים למטבחים כוללת שילוט ייעודי למטבחים מוסדיים, תעשייתיים וחינוכיים – לצורך שמירה על היגיינה, בטיחות וסדר עבודה. בין הסוגים: שלטי חובה לשטיפת ידיים, שלטי אזהרה ממכשירים חמים או רטובים, הכוונה למדורי בשר, ירקות, חלב, אפייה ועוד, סימון מקררים ומקפיאים, וכן שלטים כלליים לתפעול נכון ובטיחות מזון. השלטים עומדים בדרישות משרד הבריאות ומותאמים לסביבת מטבח לחה, חמה ודינמית – עם אפשרות לשילוט תלת־לשוני, סמלים גרפיים והזמנה בהתאמה אישית.

 

למיין מוצרים ע"פ:

שלט - חיטוי ידיים חובה - חומר ניקוי

שלט - חיטוי ידיים חובה - חומר ניקוי

שלט - חיטוי ידיים חובה - חומר ניקוי

₪26
מק''ט : 04727

שלט - רחיצת ידיים חובה

שלט - רחיצת ידיים חובה

שלט - רחיצת ידיים חובה

₪26
מק''ט : 04726

שלט - חומר חיטוי - חיטוי ידיים חובה - אדום

שלט - חומר חיטוי - חיטוי ידיים חובה - אדום

שלט - חומר חיטוי - חיטוי ידיים חובה - אדום

₪12
מק''ט : 05710

שלט - זהירות סכנת החלקה

שלט - זהירות סכנת החלקה

שלט - זהירות סכנת החלקה

₪23
מק''ט : 03988

שלט - הכניסה לעובדים בלבד

שלט - הכניסה לעובדים בלבד

שלט - הכניסה לעובדים בלבד

₪12
מק''ט : 04780

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

שלט - USE OF HAZARDOUS MATERIALS WITH PPE

₪23
מק''ט : 07660

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

שלט - הכניסה עם חלוק וכיסוי ראש בלבד

₪23
מק''ט : 04654

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - הוראות הפשרת מוצרי בשר, עופות ודגים

₪23
מק''ט : 04665

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

שלט - הטמפרטורה להחזקת מזון במטבח

₪23
מק''ט : 04664

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות

₪39
מק''ט : 04666

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

שלט - נוהל קבלת מוצרי בשר, עופות ודגים

₪39
מק''ט : 04663

שלט - מחסן חומרי גלם מספר 1

שלט - מחסן חומרי גלם מספר 1

שלט - מחסן חומרי גלם מספר 1

₪39
מק''ט : 04798
סינון Close
קטגוריות