מוצרים מתוייגים עם 'חיטוי'
למיין מוצרים ע"פ:
שלט - DISINFECTION MUST BE DONE BEFORE ENTERING
שלט - PLAESE USE HAND SANITIZER BEFORE ENTERING
שלט - אזור נקי - הנחיות כניסה
שלט - אזור נקי - הנחיות כניסה - דגם B
שלט - איזור מבוקר - כניסה למורשים בלבד - הכניסה עם כובע ולאחר ניקוי ידיים עם ג'ל אלכוהול
שלט - אין כניסה - במהלך חיטוי
שלט - אין כניסה - מתבצעות בדיקות לקורונה
שלט - אסורה התקהלות בפינת קפה
שלט - ארון חומרי ניקוי וחיטוי
שלט - אריזה דנטל - כניסה למורשים בלבד - הכניסה עם כובע ולאחר ניקוי ידיים עם ג'ל אלכוהול
שלט - דורספט - חומר חיטוי
שלט - הגבלת מספר נכנסים לחנות
שלט - הכניסה לחדרי הבידוד בציוד מגן חובה
שלט - הכניסה עם מסכה בלבד
שלט - הנחיות המתנה מחוץ למקום ושמירה על מרחק
שלט - הנחיות קורונה לעובדים
שלט - חדר הכנות חיטוי ירקות
שלט - חדר חיטוי ושטיפת ירקות ופירות
שלט - חובה לחטא ידיים ונעליים
שלט - חובה לשטוף ידיים - עברית ערבית
שלט - חובה לשמור מרחק של 2 מטר מאדם לאדם
שלט - חומרי חיטוי - עברית אנגלית
שלט - חיטוי לפני הכניסה חובה
שלט - חיטוי לפני הכניסה חובה - אדום
שלט - חיטוי רגליים - 3 שפות
שלט - יש להקפיד על הגיינת ידיים ולבוש הולם בעת העבודה במפעל
שלט - יש להקפיד על הגיינת ידיים ולבוש הולם בעת העבודה במפעל - עברית וערבית
שלט - יש לשמור מרחק של 2 מטרים מאדם לאדם
שלט - לקוח יקר - נא לשמור מרחק 2 מטר
שלט - מטעמי בריאות הציבור ההתקהלות אסורה
שלט - מערכת בטיחות מזון - בקרת חיטוי פירות וירקות
שלט - משאבת מינון חיטוי ירקות - הוראות שימוש
שלט - נא לטבול נעליים בחומר החיטוי לפני הכניסה
שלט - נא לטבול נעליים בחומר החיטוי לפני הכניסה - עברית אנגלית
שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות
שלט - נוהל חיטוי ירקות ופירות - אנגלית
שלט - נוהלי התנהגות - קורונה
שלט - סע לאט בעת פעולת החיטוי
שלט - שטיפת ידיים חובה - 3 שפות
שלט - שטיפת ידיים חובה - עברית ערבית
שלט - שטיפת ידיים חובה - עברית, תאית וערבית
שלט - שטיפת ידיים חובה לפני תחילת עבודה - 2 שפות
שלט - שטיפת ידיים חובה, לפני תחילת עבודה - עברית, ערבית
שלט - שמירה על ההנחיות ושמירת מרחק 2 מטר מאדם לאדם
שלט - תו ירוק - אורחים יקרים מקום זה פתוח על פי מתווה התו ירוק
שלט - תו ירוק - הצגת תעודת ירוק או תעודת מחלים
שלט - תחנת חיטוי - עברית, ערבית ואנגלית
שלט קורונה - הכניסה למתחם בהתאם להוראות משרד הבריאות